Zuivelmanden: leuk om te geven en te krijgen

Welkom op de website van Kaasboerderij Geingenoegen! Op onze boerderij maken we op ambachtelijke wijze verschillende soorten kaas, welke we in onze winkel verkopen. In onze winkel vindt u een assortiment aan kazen, melk en yoghurt. Daarnaast verkopen we ook zuivelmanden, origineel om cadeau te geven.

Zuivelmanden
Zuivelmanden

Een origineel cadeau

Een zuivelmand is een leuk en origineel cadeau om te geven voor bijvoorbeeld een verjaardag of als relatiegeschenk. We stellen de zuivelmanden zelf samen met ambachtelijke lekkernijen, zoals kaas, droge worst, een heerlijke chutney of mosterd en een zakje nootjes. Afhankelijk van de grootte van de kaas zijn er pakketten vanaf € 20,-. Zuivelmanden zijn leuk om te geven én te krijgen.

Zelf een pakket samenstellen

Uiteraard kunt u ook zelf een cadeaupakket samenstellen. In onze winkel vindt u veel verschillende soorten kazen, zonder én met kruiden. Zo hebben we jong, jong belegen, belegen en oude kaas, maar ook Italiaanse kaas, mosterd kaas, fenegriek kaas en nog veel meer andere producten. Zoals heerlijke advocaat, boerenjongens, boerenmeisjes, jams, siropen, bijzondere wijnen, honing, stoofpeertjes en appelstroop. Voor dit doeleinde hebben we kleine pond- en kilo kaasjes in de winkel liggen. Ook verkopen we (karne)melk, yoghurt en eieren. We helpen u graag bij het uitkiezen van een heerlijk cadeau! Naast cadeaupakketten kunt u ook bij ons terecht voor een vleespakket.

Zuivelmanden
Zuivelmanden

Kerstpakketten

Aan het eind van elk jaar bieden wij ook kerstpakketten aan. In overleg kunnen wij samen met u een pakket samenstellen toegespitst op bijvoorbeeld uw bedrijf, vereniging en of relaties. Om dit goed voor te kunnen bereiden, dient u tijdig te bestellen. Speciale kazen vragen namelijk tijd om te rijpen.

Heeft u meer informatie nodig?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.