Vleespakket

Inmiddels hebben wij ons assortiment uitgebreid, waardoor u naast zuivel nu ook een vleespakket bij ons kunt kopen.

Vleespakket
Vleespakket

Vleespakket bestellen

Bij Kaasboerderij Geingenoegen kunt u eenvoudig een vleespakket bestellen. Ons duurzame vlees komt van onze eigen weidegang koeien en is kwaliteitsvlees. Voor dit doel wordt er voor één van onze koeien een speciale Belgische blauwe vleesstier geselecteerd. Het kalf wat hieruit geboren wordt, loopt met de andere kalveren en koeien mee totdat ze slachtrijp is. Doordat deze koeien veel in beweging zijn en een groot deel van het jaar buiten leven, smaakt het vlees extra lekker! Het vlees is gemarmerd (met vet dooraderd), wat een zeer verfijnde smaak geeft. Onze koeien krijgen geen preventieve antibiotica of andere onnatuurlijke toevoegingen.

De inhoud van het pakket

Op elk vleespakket staat duidelijk aangegeven wat er allemaal in zit. Elk pakket bevat gehakt, magere runderlappen, bieflappen, rollade, tartaar, riblap, entrecote, poulet, schenkel, biefstuk, rosbief, sukadelap, en een stukje biefstuk van de haas en kogel biefstuk. Voor de echte liefhebbers is er ook orgaanvlees, zoals lever, hart en tong te verkrijgen. De aantallen en gewichten van de pakketten een indicatie zijn. Wij vinden het belangrijk dat de koe in het geheel wordt benut waardoor de inhoud van de pakketten iets kan verschillen. De pakketten zijn ongeveer 20 kilo. In de beschrijving bij het vleespakket kunt u zien welke producten u zoal kunt verwachten.

U verpakt zelf het vlees in kleine, praktische delen. De porties vlees past u aan aan de gezinssituatie of het doel waar u het vlees voor wil gebruiken en bij u in de vriezer past.

Vleespakket
Vleespakket

Hoe werkt het?

In de winkel van Kaasboerderij Geingenoegen vindt u een aankondiging wanneer een koe geslacht gaat worden. U kunt dan uw telefoonnummer opgeven. Wij nemen contact met u op wanneer u het vlees op kunt halen.

Heeft u meer informatie nodig?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.