De landwinkel van kaasboerderij Geingenoegen

In de landwinkel van Kaasboerderij Geingenoegen verkopen wij onze producten vers van het land. Naast ambachtelijk gemaakte jonge, jong belegen, belegen en oude boerenkaas maken wij ook diverse kruidenkazen met onder andere brandnetel, fenegriek, komijn, nagel, truffel, gerookte chili-peper, knoflook basilicum, rozemarijn, mosterd, zoutarm, mozzarella en ricotta. Ook verkopen wij zuivel zoals verse boerenmelk, karnemelk, boter en yoghurt.

Landwinkel
Landwinkel

Op ambachtelijke wijze en volgens authentiek recept bereid

De yoghurt, boter en karnemelk wordt iedere week vers gemaakt. Op ambachtelijke wijze en volgens authentiek recept bereid en dat proeft u. De boerenmelk wordt vers getapt uit onze melktank. Natuurlijk gebruiken wij hiervoor de verse melk van onze eigen koeien. Wanneer er een koe gekalfd heeft, is er biest. Als het kalf genoeg heeft en de verse koe genoeg produceert kunt u de overgebleven biest kopen. Om afvalstromen te beperken, kunt u voor melk, karnemelk, yoghurt en eieren uw eigen fles, beker of doosje meenemen.

Andere delicatessen en cadeaus

Ook vindt u in onze landwinkel verschillende andere delicatessen uit onze streek zoals jams, chutneys, siroop van potje toe uit Ouderkerk aan de Amstel, honing, landwijn van Hoog Bloemendaal, mosterd, Comtékaas van mijn neef uit de Jura (Frankrijk) en harde geitenkaas. Daarnaast verkopen wij dagverse scharreleieren en vrije uitloopeieren.

Landwinkel
Landwinkel

Voor een leuk, origineel cadeau en of cadeaumandje kunt u ook prima bij ons terecht. Hiervoor maken wij speciale kleine boerenkaasjes van een pond (500 gram) en van een kilo. Graag verzorgen wij uw kerst- en relatiegeschenken. In de landwinkel wordt u geholpen door uw gastvrouw Jacolien en haar gezin.

Heeft u meer informatie nodig?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.