Boerderijwinkel: de plek voor authentieke producten

In de boerderijwinkel van Kaasboerderij Geingenoegen kunt u terecht voor allerlei heerlijke authentieke producten. Al onze producten zijn gemaakt van verse melk van onze eigen koeien.

Boerderijwinkel

Geheel zelfvoorzienend

De Zuid-Hollandse dwarsgevelboerderij dateert uit 1904. De kaasboerderij heeft 30 melkkoeien met bijbehorend jongvee en ongeveer 50 fokschapen met lammetjes. Onze boerderij heeft voldoende land om geheel zelfvoorzienend te zijn in de ruwvoerbehoefte voor onze dieren (vers gras, hooi en kuilgras). Daarbij hebben we dus het hele productieproces van grassprietje tot overjarige kaas geheel in eigen hand. Kortom de kortste weg van land naar klant. Alle mest geproduceerd op ons bedrijf wordt weer aangewend op eigen land om als voedsel te dienen voor het gras. Hiermee is de kringloop rond. Ook zijn we vrijwel zelfvoorzienend in onze energiebehoefte door middel van zonnepanelen voor elektriciteit en zonnecollectoren voor de warmwatervoorziening.

Zuivel en delicatessen

Naast boerenkaas kunt u in onze boerderijwinkel terecht voor verse boerenmelk, echte karnemelk en standyoghurt. Deze yoghurt is zo dik dat hij niet schenkbaar is. Ook kunt u bij ons terecht voor eieren, geitenkaas en verschillende andere delicatessen zoals chutneys, jams en mosterd.

Proef authentieke producten in onze winkel

Kom langs bij onze Kaasboerderij en proef het landleven in onze authentieke producten. Maakt u een mooie fietstocht of wandeling langs Het Gein? Breng dan even een bezoek aan onze boerderijwinkel. Kijk rustig rond in de winkel naar alles wat Kaasboerderij Geingenoegen te bieden heeft. We vinden het leuk om uw vragen te beantwoorden en als het rustig is, geven we u met alle plezier een kleine rondleiding naar de kalfjes of lammetjes.

Boerderijwinkel
Boerderijwinkel

Boeren & Buren

Ook nemen wij deel aan het project Boeren & Buren (zie www.boerenenburen.nl). Hier kunt u online boerderijzuivel en andere producten uit de winkel rechtstreeks bij ons bestellen en afrekenen. Uw bestelling kunt u dan op zaterdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur ophalen bij boerin Jacolien op Buurderij: Amstelkwartier te Amsterdam.

Heeft u meer informatie nodig?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.